Hlavní navigace

Pohlídejte si banku

24. 7. 2003
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Zajímá vás, co dělá vaše banka, kdy mění sazebník nebo úrokové sazby a co jsme o ní napsali? Nyní máte možnost získat informace snadno a bez námahy! A co víc, s novým Hlídačem jsou vaše možnosti ještě mnohem širší!

Co je to „Hlídač“?

Hlídač je služba Měšce, díky níž mohou registrovaní uživatelé sledovat změny, týkající se zvolené finanční instituce, oblasti zájmu nebo jednotlivých produktů. Pomocník, ve světě finančních webů unikátní, pošle na e-mail, zadaný při registraci či pozdější úpravě, informaci o změně.

Co lze hlídat

Jak jsem již naznačil, můžete si nechat pohlídat finanční instituci, konkrétní produkt nebo celou oblast.

Pokud je středem vašeho zájmu konkrétní produkt, například váš běžný účet, obdržíte informaci při změně poplatků, úrokových sazeb či popisu produktu, což je velmi užitečná pomůcka nejen pro klienty finančních domů.

Při hlídání subjektu nebo oblasti obdržíte informaci nejen při změně jakékoli položky z nabídky vámi sledovaného objektu, ale též o všech vydaných aktualitách, článcích a tiskových zprávách přiřazených k vybrané bance, spořitelně, pojišťovně či jiné finanční instituci.

Například hlídáte-li „běžné účty“, dozvíte se o zdražení či zlevnění poplatků kterékoli banky, hlídáte-li naopak konkrétní banku (penzijní fond, podílový fond, investiční společnost aj.), dozvíte se o změnách kterýchkoli poplatků zvoleného subjektu.

Záplava e-mailů se nekoná

Dostávat obrovské množství automatických e-mailů je nepříjemné a nepohodlné. Proto jsme se snažili vás tohoto ušetřit. Nejen, že si můžete zvolit buď denní, nebo týdenní periodicitu zasílání informací o hlídaných „objektech“ pro každý samostatně, ale pokud nastane v průběhu vámi sledovaného obdoví více změn či bude přidáno více novinek, obdržíte pouze jediný e-mail se všemi zprávami.

Sledujete-li oblasti, produkty či finanční instituce v různých „dodacích lhůtách“ aktuálních informací a sejde-li se odeslání denních i týdenních zpráv v jeden den, obdržíte opět pouze jedinou zprávu.

Hlídač - e-mail

Já už nechci!

Častou překážkou přihlašování do odběrů různých e-mailových zpráv je obtížný způsob odhlášení a obava ze zneužití e-mailu k marketingovým účelům. Proto jsme pro vás připravili jednoduchou stránku správy Hlídače. Stačí se (po přihlášení) podívat na přehled a zrušit jedním kliknutím, co již odebírat nechcete.

Hlídač - přehled

A co se marketingových a reklamních učelů týče? Mohu vám slíbit, že z důvodů marketingových ani z důvodu reklamy neodešleme žádný e-mail navíc. Protože z reklamy jsme živi, budeme ji občas přikládat k odesílaným zprávám s užitečnými informacemi.

Jak na Hlídače

Jste-li registrovaným uživatelem, stačí si najít konkrétní subjekt, oblast nebo produkt a kliknout na odkaz či tlačítko Hlídače.

dan_z_prijmu

Například: Hlídač spotřebitelských úvěrů nebo Hlídač eBanky jsou konkrétní stránky, kde můžete zapojit Hlídače do akce. Samozřejmě záleží jen na vás, kolik subjektů či oblastí si pohlídáte a které.

Pokud nejste ještě registrováni, můžete tak učinit z kterékoli stránky Měšce kliknutím na odkaz „Registrace“ v pravém horním rohu. Pak už stačí jen si vybrat, které finanční instituce a oblasti zájmu chcete mít pod dohledem.

Hlídač je jedinečným nástrojem, kterým můžete sledovat svou či cizí banku (nebo jinou finanční instituci) a oblasti vašeho zájmu pohodlně jen s pomocí elektronické pošty.

Využíváte Hlídače na Měšci?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šefredaktor odbormných komutních webů Poradci-sobě.cz a Realiťáci-sobě.cz. Šéf obsahu EMA data.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).