Hlavní navigace

Názor k článku Cestování do Severní Koreje z finančního pohledu od Aleš K - Jste krapet mimo. Jednak, to co píšete jsou auta...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 10. 2015 16:07

    Aleš K (neregistrovaný)

    Jste krapet mimo.

    Jednak, to co píšete jsou auta malá. My jsme byli čtyři dospělí, ne vyloženě zrovna malí lidi, z kufry na víc 14 dní dovolené. Takže jsme potřebovali alespoň auto velikosti naší Octavie. Plánovaný nájezd nebyl zrovna malý a z toho vyplívající příplatek za dva extra řidiče taky ne. Dále, plánovali jsme výjezd do Ománu, takže pujčovna musela výjezd vůbec umožňovat. A když už ho umožňuje, nechá si ho pořádně zaplatit (extra pojistka). Navíc jsme chtěli jezdit i mimo zpevněné cesty, takže díky zkušenostem z našich minulých cest, kdy víme že plně naložené běžné osobní vozidlo není nejideálnějším vozem na zdolávání byť jen běžných polních cest, byla volba některého z SUV jednoznačná. No a pokud najdete za těchto podmínek něco levnějšího, sem s tím!

    Trvám na tom že cena byla výborná a naopak, měli jsme na ni mimořádné štěstí.

    Takže pro příště pozor s vašim jednoznačným odsuzováním něčeho, o čem nemáte zjištěné žádné informace, krom jedné jediné věty.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).