Hlavní navigace

Daňová poradna serveru Měšec.cz: Ptejte se profesionálních poradců

31. 1. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Pokud si nevíte rady s daněmi, sociálním nebo zdravotním pojištěním, máte šanci se zadarmo poradit s profesionály z oboru nebo diskutovat o daních.

V pondělí 31. ledna 2011 pro vás opět spouštíme oblíbenou daňovou poradnu. Poradna je bezplatná a je určená výhradně pro:

  1. Fyzické osoby-občany
  2. Osoby samostatně výdělečně činné (drobné podnikatele a živnostníky)

Na otázky zástupců právnických osob poradci nebudou reagovat.

Profesionálové pro vás

V daňové poradně budou postupně odpovídat profesionální daňoví poradci. Odpovídají dobrovolně a průběžně ve svém volném čase, proto neočekávejte odpověď obratem po zadání otázky.

Vezměte prosím na vědomí, že i přes maximální snahu nejsou odpovědi poradců v této poradně právně závazné, poradce proto nelze žalovat za případné daňové dopady vlivem jeho bezplatné rady.

Vzhledem k velké časové vytíženosti má poradce právo odpovídat na dotazy, které si sám vybere. Poradci vyvinou maximální úsilí, aby během týdne odpověděli alespoň na 50 dotazů, případně i více. Pokud to však nestihnou, nemějte jim to za zlé.

Mimo to můžete využít u našich partnerských poradců běžné placené služby, resp. celý daňový servis.

Proč využít daňového poradce?

Daňové poradenství s profesionálním poradcem vám pomáhá optimalizovat daňové zatížení a snížit vaši administrativní náročnost zdanění fyzických osob. Výhodou je i automatický odklad podání daňového přiznání na první červencový den  (1.7.2011).

Další výhodou je možnost nechat se daňovým poradcem zatupovat ve správních daňových řízeních, tj. např. při běžných záležitostech, při komunikaci s finančním úřadem, odvolacích řízeních, žádostech o prominutí daně nebo o uplatnění opravných prostředků apod. Daňový poradce za své placené služby nese právní odpovědnost a je pojištěný za škody, které by vám případně jeho vlivem mohly vzniknout.

Jak budete letos podávat/zasílat daňové formuláře?

!!! Daňová poradna ZDE – VSTUPTE !!!

Pondělí 31.1 – neděle 6. 2. 2011 – Romana Juříčková

Romana Juříčková vystudovala právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a podnikatelskou fakultu VUT v Brně, obor daňové poradenství. Je specialistkou na daně a sociální politiku státu. V daňové poradně serveru Měšec.cz se s ní potkáváte již 4. rokem, patří mezi naše nejlepší spolupracovníky. Nyní působí jako odborná konzultantka. Více: Rady Romany Juříčkové – FAQ

Pondělí 7.2. – neděle 13.2.2011 – Pavel Podlešák

Pavel Podlešák je majitelem a jednatelem společnosti European Tax & Accouting Company, s. r. o. Poskytuje komplexní poradenské služby právnickým a fyzickým osobám v oblasti auditu, daní včetně mezinárodního daňového plánování, transakčního poradenství, zpracování účetní a mzdové agendy. Více: Worldtax.eu

Pondělí 28.2. – pátek 4.3.2011– Pavel Zahradník

Pavel Zahradník má 14leté zkušenosti s daňovým poradenstvím pro právnické i fyzické osoby, v současné době působí jako samostatný daňový poradce. Zpracuje vám daňová přiznání, poskytne konzultace i písemná stanoviska k vašim daňovým záležitostem. Více: Daně-zahradník.cz

skoleni_15_4

Diskuze o daních

Mimo daňovou poradnu můžete využít naše daňové diskuzní fórum. Do fóra přispívá redakce serveru Měšec.cz i mnoho „kolemjdoucích“ čtenářů a odborníků.

Jak podáváte daňové přiznání?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).