Ing. Emil Banáš, IČO (11186500), sídlo Vyškov

Základní informace

Název: Ing. Emil Banáš
Sídlo: Vyškov
IČO: 11186500

Výpis údajů pro Ing. Emil Banáš z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Ing. Emil Banáš

IČO: 11186500
Firma: Ing. Emil Banáš
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Vyškov
Základní územní jednotka: Vyškov
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 1. 8. 1990

Sídlo Ing. Emil Banáš

Sídlo: Brněnská 19/186, Vyškov 68201

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Ing. Emil Banáš ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Ing. Emil Banáš

IČO (identifikační číslo): 11186500
Jméno: Ing. Emil Banáš
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 1. 8. 1990
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Ing. Emil Banáš

Sídlo: Brněnská 19/186, Vyškov 68201

Živnosti Ing. Emil Banáš

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 2. 4. 2014
Přerušeno od 24. 4. 2019

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 1. 1. 1997
Přerušeno od 24. 4. 2019

Statutární orgán Ing. Emil Banáš

Člen statutárního orgánu: Ing. Emil Banáš

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).