Hlavní navigace

Vyhrajte vstupenky na odbornou finanční konferenci Otevřené cesty

16. 4. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jaké technologické prostředky budou banky využívat pro komunikaci s třetími stranami? Chcete vědět víc o alternativních možnostech financování malých a středních firem? Tato a další témata budeme probírat 31. května na odborné konferenci, kterou připravuje Měšec.cz.

Digitální platformy způsobují postupný, ale stále se zvyšující tlak na moderní technologie. Nejvíce je to vidět na pobočkách finančních institucí. Ty se stávají spíše servisním místem pro služby, které nelze rozumně vyřešit online, nebo kam si dojdete pro radu.

Slovo PSD2 na jednu část firem působilo jako zaklínadlo, na druhou jako výzva. Vznikají další finanční startupy, které sázejí na „Mobile First”, kdy v jednom zařízení máte takřka celý svůj život: od kontaktů přes obrázky až po své finance. Nutnost někam chodit je minulostí, vše vyřešíte přes mobil, včetně otevření platebního účtu a vaší identifikace.

Jak nezůstat pozadu, využít nové, otevřené cesty díky #PSD2 a zůstat konkurenceschopný v dnešním „Mobile First“ světě, se dozvíte ve čtvrtek 31. května 2018 na odborné konferenci Otevřené cesty. Vy nyní máte možnost vyhrát vstupenku právě na tuto konferenci. Stačí, když správně odpovíte na jednoduchou otázku a jeden ze tří volných vstupů může být váš.

Soutěžní otázka:

skoleni_15_4

Co znamená zkratka PSD2?

  • A) Payment Security Direction
  • B) Photoshop Document Two
  • C) Payment Service Directive

Odpovědi zasílejte na mailovou adresu soutez@iinfo.cz. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce.

Pravidla soutěže

  1. Provozovatelem soutěže je společnost Internet Info, s.r.o.
  2. Soutěž probíhá od 16. do 19. dubna 2018.
  3. Ze správných odpovědí budou vylosováni výherci, kteří obdrží vstup na uvedenou akci. Výherce budeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu.
  4. Podmínkou k získání výhry je uvedení kontaktního e-mailu, který bude využit v souvislosti se soutěží.
  5. Výherci, kteří se do 3 dnů o cenu nepřihlásí, ztrácejí na výhru nárok.
  6. Ceny nejsou právně vymahatelné.
  7. Ze slosování o ceny jsou vyloučeni všichni zaměstnanci společnosti Internet Info, s.r.o., která je pořadatelem soutěže, stejně jako jejich příbuzní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).