Hlavní navigace

Názory k článku Rouškovné: Proč dělat reformu, když se dají voliči koupit za kapesné?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 8. 2020 16:55

    mamčaRBK

    Nechápu. Proč si myslíte, že jsou všichni důchodci debilní ????? Proč uvažujete jen a pouze tím směrem, že co důchodce, to téměř nesvéprávný člověk, kterého ANO a ČSSD utáhnou na vařené nudli, na jejímž konci je pár korun????

    To už je téměř návod k tomu, aby člověk uvažoval nad inteligencí a svéprávností autora článku.

    Už se těším na to, až bude pojakýchkoliv volbách zase jen nářek stran, které propadnou - za všechno může Babiš a jeho 6.000,- pro důchodce!!!!

    Že je to hloupost století, to autory nezajímá, proč taky. Muselo by se také napsat za b/, když za a/ je Babiš a 6.000,-.

    Tzv. "demokratické strany" se nedokáží dohodnou na ničem a velice málokoho mohou přesvědčit o tom, že jsou východiskem. Nejsou. Koho je možné volit všeobecně? Nevím. Je pravděpodobné, že všechno zůstane při starém. Babiš sice "krade" ostatním stranám nápady a vydává je za své, ovšem to je také chyba těch stran! Říct po tiskovce ANO, že tyto nápady mělo STAN apod., je pozdě! Pokud se o tom nebude psát a mluvit dřív, není to na nic. Je to smutné, ale je to tak. Dokud si jiné politické strany neseženou vůdce, který bude mít schopnosti Babiše a jeho PR pracovníků, nemusí volby ani být. A je jedno, jestli s tisíci nebo bez nich.

  • 28. 8. 2020 17:59

    Jehovista

    Jestli volicum nevadi lhar, STBak a dotacni podvodnik, tak nema vubec smysl resit nejaky program - retardi jsou schopni zvolit kohokoliv.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).