Hlavní navigace

Názor k článku Najít nové zaměstnání nemusí být problém od Patrik Chrz - Díky, taky přeju všechno nej. My dva, jsme si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 1. 2008 10:59

    Patrik Chrz
    Díky, taky přeju všechno nej.
    My dva, jsme si tuto možnost vybrali a v rámci "něco za něco" jsme pro ni něco obětovali a něco dostali. To neznamená, ale, že by zaměstnavatelé měli chtít jen takové, co jsme my. Někde se jim vyplatí vzít za poloviční plat dva "normální" nebo za třetinový tři "podprůměrné". Jen si nemůžou myslet, že dají inzerát "motivující ohodnocení" a bude z toho pětadvacet hrubého :-)
    Ano, je pravda, že mnohem lépe se shání místo přes známé - třeba já, když jsem odcházel z mého minulého místa, hned jsem ho nabídl kolegovi z bývalé práce, protože jsem věděl, že by se na něj přesně hodil; bohužel (pro něj i pro firmu) nenašel dostatek odvahy (přecejen je ženatý a má dítě) to současné opustit, není tam sice 100 % spokojen, ale to místo mu poskytuje jakouž takouž jistotu.
    Nakonec jsem "ulovil" holku, se kterou jsem se seznámil na poště, protože lidi, co se ozvali na náš inzerát byli vesměs nepoužitelní.
    Já jsem to štěstí neměl, že by mi takhle někdo "hodil lano" a musel jsem se k tomu dopracovat sám. Udělal jsem přitom pár chyb a o pár let mě to zdrželo, to se nedá nic dělat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).