Hlavní navigace

Názor k článku mBank bude levnější, ale zároveň zdražuje od Krtek - Airbank je taková asi jak se prezentuje v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 12. 2014 10:23

    Krtek (neregistrovaný)

    Airbank je taková asi jak se prezentuje v reklamách. mně jako nenáročnému klientovi stačí. Na spořáku je úrok sice jenom 1,1% (když jsem tam šel byl 2,4). Ale zase jde z něj posílat platební příkazy, peníze jdou ihned kdykoliv k dispozici. Já neznám lepší místo kde mít peníze po ruce ale ńe pod dosahem platební karty. Fajn jsou "obálky na spoření kde si člověk zadá limity a trvalé spoření a ví kolik a na co si šetří. Dneska už to asi mají i jiné banky. Běžný účet je taky bez poplatků na běžné věci. V čem vidim nevýhody je výběr hotovostí. Samozřejmě na svojí pobočce nebo ve svém bankomatu jsou zdarma. Těch má ale A B žalostně málo. Pak je možnost vybrat si částku do 3 tisíc (nebo to zvedali, už nevim přesně) kdekoliv v terminálu Sazky. To je za 10 kč. No a nebo výběr z cizích bankomatů kdekoliv po EU za 25 kč. Já to řešim Sazkou protože víc než 3 tisíce měsíčně v hotovosti k životu nepotřebuju.
    S bankovnictvím na webu jsem spokojenej, musim uznat že už několikrát banka vzala v potaz moje připomínky a při dalším updatu je zaimplementovala do bankovnictví.
    Měl jsem i půjčku na refinancování paskvilu od ČSOB a to byla paráda. Možnost kdykoliv dát peníze navíc jsem využíval často a místo 5 let sjem zaplatil všechno do 5 měsíců. Ale probíhalo to stylem zaplatim splátku navíc, přijde přepočtený splátkový kalendář kde se objeví zkrácená doba splatnosti i částky o kolik jsem tim ušetřil. Prostě paráda. Sám nevim co víc od banky chtít (proč by měla banka dělat třeba pojistky když na to jsou pojišťovny ? atd) a zatím mi vyhovuje. Doufam že do budoucna to nevezme stylem mBank a nezačne zavádět poplatky nebo jiné nesmysly.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).