Hlavní navigace

Názor k článku Kreditní karty - pro koho jsou vhodné? od Jarmila - Kampeličky bych nenapadala. Některé se přetransformovaly u některých...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2006 9:01

    Jarmila (neregistrovaný)
    Kampeličky bych nenapadala. Některé se přetransformovaly u některých byl zájem je jako konkurenci zlikvidovat, některé byly založeny přímo za účelem pozdějšího vytunelování. To byl náš postsocialistický bordel v rámci "když se kácí les, lítají třísky". Třeba taková FIO funguje dodneška a není špatná, má i jiné služby, ale není to banka, ale stále kampelička.

    I hospodaření s penězi není legrace. Když si někam peníze dám, chci je odtud jednou dostat. Na investování můžu vydělat, ale i prodělat. Pokud potřebuju peníze za rok, nemůžu s nima lézt do akcií, to bych je za rok taky nemusela mít. Tam by mi měla sloužit banka, a ta musí zaručit, že ji nikdo nevytuneluje. Myslím, že už se to celkem konsolidovalo, to v 90. letech byly jiné turbulence.

    Zprznění papírového příkazu myslíte vážně? Bezpečnost peněz na účtu může být narušena jak hackerem, pokud si příkaz typujete sám na netu a přenos není dobře zabezpečen, nebo špatným přečtením papíru obsluhou v bance. Jde o to, že za hacknutí si někdy můžete sám, za špatné přečtení to může být 50:50 (vy jste to nepsal dostatečně čitelně, obsluha není grafolog). Ani v jednom případě to není legrace.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).