Hlavní navigace

Názor k článku Jak vybrat nejlevnější účet? od Petr - Nerozumím větě "Problém je v tom, že takových článků...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 9. 2009 1:03

    Petr (neregistrovaný)
    Nerozumím větě

    "Problém je v tom, že takových článků nelze napsat víc, než několik za život. Bohužel profesionální publicisté s tím vystačit nemohou a tím obsažnost jejich článků klesá."

    Můžete mi to vysvětlit? Čtu hodně serverů včetně Měšce a nepřipadá mi, že by ekonomiční redaktoři psali jen několik článků tohoto typu "za život". Když pomineme délku života a rychlost změn produktů, tak zrovna tady na Měšci to umějí dobře. Třeba články pana Chvátala znám ještě z dob jeho šéfování na finexpertu a už tenkrát se na těchto tématech uměl v dobrém slova smyslu vyřádit. Patrik Chrz je extrémní postava a dokážu si představit, že docela hodně lidí už štval s tím svým "spamováním" v diskuzích. Já ale tyto jeho články vítám (to už je asi třetí, ne?), spíše mi to připadá, jako by se s Měšcem dohodl na tom, že dá tomu svém "spamerství" nějakou formu :-) Což je jen dobře, protože ač je to fakt "kolenovrt", tak nápady má vážně dobré a hodně lidí může přijít na to, že nemusejí zbytečně vyhazovat peníze.

    Ale zpět k otázce. Je dobře, že dostávají prostor pro publikaci nadšenci či lépe vzdělaní jedinci jako Patrik, ale tím si nemyslím, že ostatní profesionální publicisté bez ohledu na médium si nemohou dovolit častěji psát a publikovat podobná témata. Zase tak špatně na tom v ČR nejsme.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).