Hlavní navigace

Názor k článku Desetník: Oranžovomodrá válka s nejasným koncem od Jarmila - Víte proč mi to vadí? Protože zima je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 10. 2008 19:23

    Jarmila (neregistrovaný)
    Víte proč mi to vadí? Protože zima je za dveřmi a NIKDO o tom NEVÍ!!!! Teda nevíte KDE se bude jezdit s povinnou zimní výbavou, KDY se s ní bude jezdit (podle počasí nebo podle datumu) a další dost podstatné údaje, ale cajti budou v označených místech stát okamžitě a budou sázet pokuty a strhávat body. To je sviňárna dosti velkého kalibru, nemyslíte? Nemáte dojem, že o některých věcech se jako řidič musím dozvědět VČAS, abych na ně pak taky mohla včas reagovat?
    Navíc: co je nějakému cajtovi do toho, jestli mám v autě lékárničku? Taky nemusím první pomoc poskytnout, protože při tristním stavu práva v našem Banánistánu já poskytnu první pomoc (kterou jsem už zapomněla, protože jsem ze školy nějaký pátek venku) a ošetřený mne vzápětí obviní, že to třeba přežil a teď je mrzák, zatímco kdyby to nepřežil, má jeho rodina vyplacenou životní pojistku.
    S dalšími věcmi je to obdobné. Proč mám mít proboha pro 8-leté dítě sedačku? Když se na mi podívám, mohla by ji nahradit silnější několikrát přeložená deka. Ta ale nemá homologaci, takže ji použít nemůžu. Proč? Proč z nás předpisy dělají totální blbce, proč musím kupovat certifikované kraviny? Aby poslanec dostal svých pět v českých na stole za ten jedině správný lobbismus (komunisti tomu říkali jinak, tuším, že mluvili o úplatcích)?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).