Hlavní navigace

Názor k článku Čeká nás konec blahobytu? od Phil - ODS volí hlavně pražáci a podnikatelé, kterých ovšem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2007 11:12

    Phil (neregistrovaný)
    ODS volí hlavně pražáci a podnikatelé, kterých ovšem není většina. Je mi vždy záhadou, jak ve volebních výzkumech mimo volby vítězí ODS. Pohybuji se mezi "normálními" lidmi a každý na tuto stranu nadává. Kde se tedy bere tolik voličů ODS? Je to jak s TV Nova - každý její stupidní pořady odsuzuje, nikdo se na ni nedívá, ale "koláče" lámou rekordy.
    Připadá mi, že při volbách hrají hlavní roli peníze a nějaká počítačová chyba při dálkovém přenosu dat z jednotlivých volebních míst. A lidí "na úrovni" , kteří se dají uhnat v předvolebním boji na propisku a guláš, je asi dost. A jen málokdo přizná, že za ten guláš a propisku dneska nerad a tvrdě platí.
    Rád mám okolo sebe takové ty nespokojence, kteří o volbách křičeli, jak se budeme mít dobře. Pak následovaly ekologické daně, škrty všeho možného, nové platby, zdražování atd. atd. Když jim říkám, že mají co chtěli a proč tedy nevolili někoho, kdo by jim tyhle sviňárny neprováděl, tak odfrknou, že by museli volit komunisty nebo socdemáky. Tak se tedy musí rozmyslet a nést následky za to, koho volili. Jestli je pro ně lepší mít jistoty práce, odpovídajících výdělků, dostupného bydlení a zdravotní péče pro široké masy nebo se těchto jistot vzdát ve prospěch vyvolené kasty vyčůránků, kteří budou ožebračovat ten hloupější zbytek republiky. Neznamená přeci, že strana mající sice "demokracii" v názvu, bude tuto demokracii "dodržovat" u všech obyvatel, když je o ní známo, že je sobeckou a myslící jen a jen na sebe a své přívržence.A běžní občané jsou jí dobří jen tak, aby platili daně a jiné, nové poplatky, které oni pak rozfrcají těm, co to nejméně potřebují.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).