Jan Luhan, IČO (73675954), sídlo Petrovice u Sušice

Základní informace

Název: Jan Luhan
Sídlo: Petrovice u Sušice
IČO: 73675954

Výpis údajů pro Jan Luhan z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Jan Luhan

IČO: 73675954
Firma: Jan Luhan
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Klatovy
Základní územní jednotka: Petrovice u Sušice
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 22. 9. 2004

Sídlo Jan Luhan

Sídlo: 56, Petrovice u Sušice 34201

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Jan Luhan ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jan Luhan

IČO (identifikační číslo): 73675954
Jméno: Jan Luhan
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 22. 9. 2004
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Jan Luhan

Sídlo: 56, Petrovice u Sušice 34201

Živnosti Jan Luhan

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 24. 3. 2014
Přerušeno od 1. 12. 2016

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 1. 10. 2004
Přerušeno od 1. 12. 2016

Statutární orgán Jan Luhan

Člen statutárního orgánu: Jan Luhan

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).