Ing. Pavel Pšenčík, IČO (01783343), sídlo Praha

Základní informace

Název: Ing. Pavel Pšenčík
Sídlo: Praha
IČO: 01783343

Výpis údajů pro Ing. Pavel Pšenčík z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Ing. Pavel Pšenčík

IČO: 01783343
Firma: Ing. Pavel Pšenčík
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Praha
Základní územní jednotka: Praha 13
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 28. 11. 2016

Sídlo Ing. Pavel Pšenčík

Sídlo: Modrá 1979/6, Praha 15500

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Ing. Pavel Pšenčík ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Ing. Pavel Pšenčík

IČO (identifikační číslo): 01783343
Jméno: Ing. Pavel Pšenčík
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 28. 11. 2016
Celkový počet živností: 2
Aktivních živností: 2

Sídlo Ing. Pavel Pšenčík

Sídlo: Modrá 1979/6, Praha 15500

Živnosti Ing. Pavel Pšenčík

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 7. 12. 2016

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 28. 11. 2016

Statutární orgán Ing. Pavel Pšenčík

Člen statutárního orgánu: Ing. Pavel Pšenčík

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).