Hlavní navigace

Názor k článku Timesharing - levnější je "vlastnit" než pronajímat od ja - "Tento systém odbourává všechny zprostředkovatele a překupníky navyšující...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 10. 2006 7:27

    ja (neregistrovaný)
    "Tento systém odbourává všechny zprostředkovatele a překupníky navyšující cenu dovolené, čímž samozřejmě snižuje ceny a dělá pro své členy tento způsob cestování velmi zajímavým a finančně výhodným. Dále s odbouráním mnoha zbytečných mezičlánků při zajišťování dovolené odpadá riziko ztráty vaší dovolené."

    Takze kdyz cestovku nahradim timesharingovou agenturou starajici se o cely system a soucasne zamestnance hotelu nahradim lidmi zamestnanymi tou stejnou agenturou, tak bude cena o mnoho nizsi? Ktere meziclanky ze to odbouram?

    A jeste male zamysleni nad cenou. Reklama rika, ze cela sranda stoji na "cely zivot" 10-15 tisic dolaru. Pocitejme s 15 tisici, to je cca 350 tisic Kc, rekneme na 40 let, to je cca 9 tisic Kc rocne. K tomu usly zisk, ktery by mi tech 350 tisic korun generovalo jinde, rekneme dalsich 10 tisic korun rocne. K tomu se na tu dovolenou musim nejak dostat, takze za letenky pro dva lidi i s poplatky dam dalsich minimalne 10 tisic korun. Neco na te dovolene musim jist, nejak se musim z letiste dopravit,... dohromady to vidim tak na 40 tisic za jednu "dovolenou" rocne pro dva lidi. A to jsem jeste uvazoval extremne levne letenky, ktere sezenete jen do par mist po Evrope a blizkem okoli.

    Za ty prachy radeji koupim kazdy rok dovolenou nekde jinde, nejsem vazan na stale stejnou firmu, nemam vazanou kupu penez...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).