Hlavní navigace

Názor k článku Mohou vám zakázat nahlášení trvalého pobytu v pronajatém bytě či domě? od Hexer - Ja zase resim, ze v dome kam jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 11. 2019 0:50

    Hexer (neregistrovaný)

    Ja zase resim, ze v dome kam jsem se nastehoval (SVJ) kdysi davno bydlel muj jmenovec se stejnym prijmenim (rikejme mu Novak) a dokonce se stejnym prvnim pismenem ve jmene. Tedy pan M(ichal).Novak vypada stejne jako ja M(arcel).Novak. Nekolikrat jsem sam prehledl, ze oteviram postu pro nekoho uplne jineho.

    Pro me by to takovy problem nebyl kdyby nezacaly chodit exekuce a tady uz prestava veskera sranda. Zasel jsem tedy na postu aby pani postacka nevhazovala do schranky cizi postu (schranku jsem oznacil VELKYM pismem celym svym jmenem) dokonce kdyz stale padaly dopisy (hlavne ty s fikci doruceni) do schranky tak jsem si na poste vymohl zapis do jakesi knihy kde bylo uvedeno ze posta pro pana Michala Novaka nepatri do schranky Marcela Novaka... vydrzelo to asi mesic nez se vymenili dorucovatele. Dokonce jsem zavolal i na exekutora a ten me bohuzel odbyl s tim ze to posila tam kde mu to ukazuje trvale bydliste.

    Finale se konalo kdyz se pan exekutor dostavil osobne a neurvale na me zvonil (Jdu za panem Novakem pustte me). Prvni setkani z jeho strany bylo extremne arogantni az jsem mu zacal oplacet podobnou minci tak teprve vytahl spunty z usi a vyslechl si to co uz slysel po telefonu. Od te doby mam klid ale je pravdou ze tohle bych mel doresit :)

    P.S.: Chapu ze exekuce jsou treba, ale rozhodne nesouhlasim s formou jakou probihaji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).