Hlavní navigace

Měšec.cz začal spolupracovat s Tipli. Získejte zpět ještě víc peněz z nákupů

11. 6. 2019
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Možností, jak ušetřit, není nikdy dost a Měšec.cz se v tom snaží už roky svým čtenářům pomáhat. Dohodl se proto na spolupráci s cashback portálem Tipli.cz. Zájemci tak mohou snadno získat VIP (platinový) účet, díky kterému mohou dostat zpět ještě o něco víc peněz ze svých nákupů.

Redakce nedávno popsala, jak cashback portály fungují. Zjednodušeně řečeno jsou takové portály prostředník mezi internetovým obchodem a zákazníkem a na základě dohody se nakupujícímu vrací část peněz zpět.

Portál Tipli.cz funguje od roku 2015 a za tu dobu si na jeho stránkách vytvořilo účet na 350 tisíc lidí. Aktivních je ale asi jen 20 procent, to znamená, že nás běžně při nákupech využívá asi 70 tisíc lidí, říká spoluzakladatel a výkonný ředitel Tipli.cz Michal Hardyn.

ZÍSKEJTE DÍKY MĚŠEC.CZ LEPŠÍ CASHBACK

Uživatelé, kteří se zaregistrují přes tento odkaz, automaticky získávají na Tipli.cz platinový účet.

V Česku existuje hned několik cashbackových portálů, využívá je odhadem kolem 250 tisíc lidí. Přes portály se loni uskutečnily nákupy asi za dvě miliardy korun.

My nabízíme cashback u zhruba 500 obchodů, u dalších několika set obchodů dostávají nakupující třeba slevové kupony. Nejoblíbenějším obchodem, na kterém naši uživatelé nakupují, je v našem případě čínský Aliexpress. Mezi další oblíbené patří Booking.com nebo Astratex, vyjmenovává Hardyn.

Tipli.cz zároveň pořádá sezónní akce, kdy vyplácí po určitou dobu ještě vyšší cashback než ve zbytku roku. Takovým případem je třeba Čínský týden, kdy se zvyšují odměny hned u několika čínských e-shopů.

I v případě spolupráce Tipli.cz s Měšcem uživatelé dosáhnout na lepší podmínky. Redakce dojednala, že noví zájemci, kteří se zaregistrují na tomto speciálním odkazu, získávají automaticky platinový VIP účet. To znamená, že Tipli.cz jim poskytne cashback odměn za nákup zboží a služeb u třetích stran o 5 % vyšší, než je běžně veřejně dostupná výše, kterou portál nabízí svým klientům.

Pokud by tedy např. cashback odměna poskytovaná běžným uživatelům Tipli byla 5 %, lidé zaregistrovaní přes Měšec.cz by měli nárok na cashback odměnu ve výši 5,25 %.

Navíc dostanou uživatelé, kteří se přes tento odkaz zarezervují, jednorázovou odměnu 100 korun. Musí ale dodržet podmínku, že do 100 dní od registrace získají na cashback odměnách přes Tipli.cz 100 Kč.

Věříme, že díky spolupráci s Měšcem se informace o fungování cashback portálů dostane k dalším lidem. V České republice pořád tento způsob nakupování většina lidí nezná, dodává Hardyn.

Měšec.cz se dosud dohodl na podobné spolupráci s jedinou společnosti – s Diners Clubem, který vydává stejnojmenné kreditní karty. Díky spolupráci mohou zájemci získat kartu za zvýhodněných podmínek. Detailní informace o Diners Club Pure+ Měšec najdete zde.

skoleni_15_4

Jak Tipli.cz funguje? Podívejte se na video:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kolektiv redaktorů serveru Měšec.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).