Hlavní navigace

Názor k článku Legální finta: 990 Kč za minutu hovoru nebo jednu SMS od ERROR - Ja bych to neviděl jako nějaké vodění za...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2010 10:37

    ERROR (neregistrovaný)

    Ja bych to neviděl jako nějaké vodění za ručičku. Za blbost se odjakživa platilo, nicméně co je moc to je moc. Pokud by lidé byly ve většině slušní, OK. Naletěl jsi - zaplať, ale situace dneska mi připomína chození po ostří nože nad propastí kde číhají všelijací podvodníci hladový po penězích. A teď dostali do ruky hlasnou troubu, kterou snadno člověka shodí s toho "nože" dolů. Nic proti zpoplatnění vice jak 99, ale povolení tohodle by se mělo podmínit výraznou reklamní kampaní, kde by se jasně ukázalo na co si mají dát lidi pozor. I tak se najde nějakej jouda, ale nestane se to "normálním" lidem.

    Navíc je tu problém s operátory, kteří nemají zájem cokoliv řešit i případě že jde o scela prokazatelně podvodné jednání. Mám na mysli nabídku zboží za premium SMS, ovšem zboží nikdy nedorazí.

    Další cesta je SMS za 5,- příjde vám jiná, na kterou máte odpovědět a ejhle, ta druhá už je ale z jiného čísla zpoplatněného 500,-. Tohle problém je a může se nachytat i ten, který si opravdu pozor dává, jen chce využít nějaké placené služby (MP3ka, poplatek u lékaře, ....), která stojí jen pár korun.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).