Hlavní navigace

Názor k článku Kreditní karta a bankovní účet (nejen) pro cestovatele od dalich . - Tož narovinu, mojí hlavní bankou RB není, osobně-soukromě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 8. 2013 18:52

    dalich .

    Tož narovinu, mojí hlavní bankou RB není, osobně-soukromě jsem klientem dvou větších bank. Kdysi jsem byl fandou eBanky, pak jsem od RB odešel, v současné době mám u ní klasické eKonto a kreditku ze "studijních" důvodů. A ten účet není špatný. Jistě, kdo nechce all inclusive, nebo si služby poskládá z nabídek různých bank, toho asi Rajfka neosloví, ale takových lidí není moc. Buďte si jistí, že drtivá většina lidí má účet v bance, protože "nějaký mít musí". Když zjistí, že za něco málo přes stovku měsíčně už nemusí řešit, zda a kolik vyberou z bankomatu v Brně, Thajsku nebo Chorvatsku, tak ten účet koupí a budou spokojené používat.

    Služby jako u RB mám u jedné banky bez poplatků, ale je potřeba splnit pár podmínek. U RB stačí poslat pár tisíc a pár plateb, čímž jde o účet pro masovou klientelu střední a vyšší třídy a ne jen pro VIP klienty.

    Během mého cestování po Kavkazu jsem na eKonto vsadil a nelituji toho. Někde fungovala jen Visa, někde jen MC. Za jeden paušál jsem měl kompletní služby. Měl jsem s sebou i debetku Zuno (bez problémů), debetku UCB (s limitem výběrů), debetku Citi (někde nefungovala), debetku Equa bank (v pohodě) a debetku mBank (bez problémů). Opakuji, služby lze poskládat a různě nakombinovat, pokud to ale někoho nebaví sledovat, eKonto RB je řešením. A dobrým (zatím).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).