Hlavní navigace

Názor k článku Konec levné práce? Průměrná mzda je poprvé nad 30 tisíci a dál poroste od gorol - Dobrý den, je Vám šedesát, takže Váš věk je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 3. 2018 19:18

    gorol (neregistrovaný)

    Dobrý den,
    je Vám šedesát, takže Váš věk je personálně za zenitem. I když máte zkušenosti, nikdo Vás nezaměstná. Diskriminace? Kde žijete. A tak pracujete u bezpečnostní agentůry za 73,20 hrubého na hodinu a i když by jste měli dle vykonávané práce být o třídu výš, tak raději držíte pusu, aby jste náhodou i o tuto práci a příjem nepřišli. A že jsou nás jen cca 3procenta? A kolik procent je nepřizpůsobivých, kteří náš stát podle zákonů obírají každý měsíc o desítky tisíc a nemusí hnout ani malíčkem. Musel bych se stydět. A za každou vládní garnituru se stydím, že s tím nic nedělá. A když někdo toto téma nadhodí? je zařazen málem do kolonky vlastizrádce a hanobení rasy a národa.......... Proč ?
    A Váš průměrný příjem ? Sranda. Hrajete velké divadlo na hloupé voliče, zastíráte skutečnosti jinými příběhy, tak aby lid měl o čem mluvit. Demokracie? demos -kratos- vláda lidu?????????? To učte ve školkách.
    Teď to vypadá, že jsem se vybrečel. Ale není to tak. A politické strany se diví, že voliči volí SPD, ANO, populisty?
    Tak už se vzbuďte......­.............­......a konečně dělejte něco pro národ. Uvidíte, že se Vám to vrátí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).