Hlavní navigace

Názor k článku "Hází nás přes palubu," stěžují si klienti na Komerční banku od Kecka - To já souhlasím. Ale ať si Fio může...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2011 11:06

    Kecka (neregistrovaný)

    To já souhlasím. Ale ať si Fio může vymáhat jen pohledávky hned prvotně vzniklé vůči němu.

    Nemyslím si, že by si dnes troufli skupovat a vymáhat pohledávky od ostatních věřitelů....

    Nicméně ta možnost zde je. Už z principu by měla být vyloučena!
    Nyní naprosto zaspekuluji (Fio z ničeho nepodezřívám), ale klidně pak stačí získat neskartované doklady o vzniku pohledávky a tvrdit, že pohledávku odkoupili. Vy, protože jste vše řádně splatil a doba ke vznesení případných námitek na nesplacení dávno minula již pochopitelně nemáte doklad o splacení.
    A protože žijeme v Česku, tak kvůli pár tisícům můžete přijít o střechu nad hlavou v hodnotě milionů, nebo se celé roky soudit. Může přitom dojít třeba jen k chybám v systému, či pokusu podvést Fio někým jiným. Důležité je, že prostor pro pochybnosti zde je a z mého pohledu je ne-zanedbatelný.

    P.S.
    U jakýchkoli půjček dávám pozor na doložky a smlouvy obsahující text malým písmem. V případě nejasností, či nesouhlasu, odmítám.
    Určitě ale jednou příjde den, kdy nebude nic hodnotného z čeho vybrat. Navíc, dnes je doba, kdy i podmínky se mohou měnit (nepředstavitelné) u všech produktů které banky nabízejí!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).