že je normální kouření vysoce škodlivé, o tom už žádná. Kdysi bych věřil, že elektronická cigareta je v pohodě. Ale pak jsem se setkal s jedním, co mi to cca půl hodiny foukal kolem hlavy a smrděl jsem šíleně. Nikoli klasickým kouřem, ale těmi aditivy, která jsou stejně nebo ještě více toxická, než starý dobrý nikotin. Navíc je to takové sladké, takže je z toho i blbě od žaludku. Kdepak, všechna tahle svinstva nechat venku, když se jde do restaurace. Ale nálevny bych nechal. Tam stejně nekuřák co chce jíst, nemá co pohledávat. Chce to určitý kompromis. Ale například rozdělit zakouřenou knajpu paravánem je k ničemu.
Pavle, musím reagovat. V tomhle máš trošku pravdu i ne.
Tahle ta věc se týká většinou pouze levných elektronických cigaret, které si uživatelé kupují např. v Číně apod, kvůli ceně.
Když si koupíš kvalitní elektronickou cigaretu a nejlépe značkovou -editováno-
Ale máš pravdu kuřák nekuřák, když je nekuřácká restaurace, tak by tam neměli jít ani lidé s elektrickými cigaretami.