Hlavní navigace

Životní pojištění AEGON získalo ocenění v soutěži Banka roku 2009

Životní pojištění AEGON Invest & Live, se v letošním ročníku soutěže Banka roku umístilo na druhém místě v kategorii Životní pojištění. Pojišťovna AEGON tak obhájila ocenění svého životního pojištění z loňského roku. Výsledky soutěže pro rok 2009 byly slavnostně oznámeny včera večer na galavečeru Banky roku v paláci Hybernia. AEGON Invest & Live je pojištění, které získává kladné body především díky nízkým nákladům. Produkt se dlouhodobě umísťuje na prvním místě v nezávislém žebříčku TANK, který hodnotí nákladovost investičních životních pojištění.

Doba čtení: do minuty

Pojištění prošlo letos významnými inovacemi. Na jaře tohoto roku byly na trh uvedeny inovace investiční složky, kdy přibyla portfolia sestavená nezávislou ratingovou agenturou Morningstar a nový investiční fond QUAM 15 řízený matematickým modelem.

V létě proběhla inovace rizikové složky, která klientům přinesla hlavně možnost pojištění až 5 osob v jedné smlouvě.

Na počátku listopadu AEGON představí další novinky a to věrnostní program AEGON Loyalty Bonus a nový modelační software AEGON Expert 2.0.