Hlavní navigace

Vánoce 2004 s T-Mobile

„Vánoční“ kredit ve výši 2998 Kč nemá na trhu předplacených karet obdoby. Telefony Nokia 3410 a Siemens A57 lze koupit v Twist sadě za pouhou 1 Kč. Nokia 3100 vyjde ve vánoční sadě na 1501 Kč, Siemens CT65 na 2301 Kč. Vánoční dárky u T-Mobile je možné pohodlně pořídit z domova. Tarifní zákazníci si mohou aktivovat paušální program o polovinu levněji.

Praha 26. října 2004 – T-Mobile myslí na své zákazníky také před letošními vánočními svátky. Jako každý rok pro ně připravil štědrou nabídku. Z ní si budou mít možnost vybrat ti členové rodiny, kteří budou dárky kupovat, ale samozřejmě i ti, kdo si o nadílku napíšou svým blízkým.

Při sestavování letošní vánoční nabídky jsme se snažili jít trochu jinou cestou. Šlo nám především o to, aby nabídka přesně odrážela přání a požadavky našich zákazníků. Věříme, že zaujmeme jak ty, kdo budou pořizovat první jednoduchý telefon třeba někomu z příbuzných, tak i takové uživatele, kteří mobilním doplňkem chtějí vyjádřit svůj styl a touží po nejmodernější novince, popisuje vánoční nabídku T-Mobile tiskový mluvčí Jiří Hájek.

Hned dvě výhody v jednom Twist dárku

Pouhou 1 Kč zaplatí zákazník za telefon v Twist sadě, která obsahuje jedinečný kredit ve výši 2998 Kč. Celá sada tak vyjde na 2999 Kč. Na výběr je buď telefon Nokia 3410 ve exkluzivní stříbrné barvě, nebo Siemens A57. Oba modely mají černobílý displej, první však patří ve své kategorii mezi zákazníky T-Mobile mezi nejoblíbenější a druhý, Siemens A57, je novinka určená těm, kdo hledají přístroj s jednoduchým ovládáním, spolehlivě plnící základní funkce.

Pro náročnější uživatele, kteří si pod stromeček přejí telefon s barevným displejem a vyspělejšími funkcemi, je určena další nabídka – i zde s kreditem 2998 Kč. Sada obsahující telefon Nokia 3100 přijde zákazníka na 4499 Kč: s přihlédnutím k vánočnímu kreditu tak samotný telefon pořídí za 1501 Kč. Při volbě sady s přístrojem Siemens CT65 zákazník zaplatí 5299 Kč; sada je opět obohacena o vánoční kredit, takže samotný telefon bude stát pouze 2301 Kč.

Ve všech sadách je na předplacené kartě nastaven tarif Twist Standard, s nímž může zákazník volat za výhodné ceny: například minuta volání na číslo Nej stojí v rámci tohoto tarifu jen 3,40 Kč.

Na letošní rok připravil T-Mobile ještě jednu novinku, díky níž si zákazníci mohou předvánoční atmosféru vychutnat ve větším klidu. Stačí zavolat na telefonní číslo 800 73 73 73 a zvolenou vánoční sadu si objednat z pohodlí svého domova.

Aktivace s 50procentní slevou pro tarifní zákazníky

Vánoční nabídka je připravena také pro zájemce o využívání paušálního programu T-Mobile. Zákazníci, kteří se rozhodnou pro využívání některého ze stávajících tarifů T 80, T 250 a T 500, zaplatí až do konce roku za aktivaci o polovinu méně, tedy pouhých 1499 Kč (bez DPH). K tomu si budou moci vybrat jakýkoliv dotovaný telefon z aktuální nabídky. Tipem na vánoční dárek může být například přístroj Nokia 3100, který lze pořídit za jedinou korunu.

Poznámka: Zmiňované nabídky platí od 1. listopadu 2004 až do vyčerpání zásob; možnost objednání dárků na telefonním čísle 800 73 73 73 lze využít od 3. listopadu 2004. Vánoční kredit lze vyčerpat nejpozději do 30. 6. 2005. Více informací na www.t-mobile.cz a Infolince T-Mobile 4603. Ceny sad a telefonů jsou uvedeny včetně DPH.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).