Hlavní navigace

Úvěr Expres Business od GE Money Bank nyní s jedním ze tří benefitů zdarma

[Tisková zpráva] S úvěrem Express Business od GE Money Bank si podnikatelé mohou do konce dubna vybrat jeden ze tří benefitů zdarma.

Klienti se mohou rozhodovat mezi poskytnutím nebo čerpáním úvěru bez poplatku, vedením úvěrového účtu na půl roku bez poplatku či možností předčasného splacení zdarma. Tato nabídka platí pro všechny žádosti o podnikatelský úvěr Expres Business podané do 30. 4. 2011.

„Malí a střední podnikatelé se liší v preferencích vlastností úvěru při financování svého podnikání. Proto jim GE Money Bank nabízí na výběr jednu ze tří nejžádanějších služeb k úvěru Expres Business, kterou získají zdarma,“ říká Jaroslav Dědič, ředitel pro Business Development SME, GE Money Bank. „Podnikatelé si mohou zvolit tu službu, kterou považují pro sebe za nejvhodnější. Stačí, když zažádají o podnikatelský úvěr Expres Business do konce dubna,“ dodává Jaroslav Dědič.

V rámci současné akční nabídky si klienti mohou k úvěru Expres Business až do 30. 4. 2011 vybrat benefit, který jim bude nejvíce vyhovovat:

•    Poskytnutí nebo čerpání úvěru bez poplatku

•    Vedení úvěrového účtu na půl roku bez poplatku

•    Předčasné splacení zdarma

Expres Business od GE Money Bank je rychlý podnikatelský úvěr, který je schválen do 24 hodin. Banka poskytuje finanční prostředky až 1,5 milionu korun bez zajištění a až 5 milionů se zajištěním. Vyřízení probíhá bez složitého papírování a peníze jsou klientovi převedeny ihned na jeho běžný účet.

Marketingová kampaň

Kampaň k této akci bude cílená na segment podnikatelů a menších firem či firem s kratší dobou podnikání. Bude se objevovat do konce března v televizních spotech, v multikinech, v denním tisku a na odborných webech formou banneru. Propagována bude také na bankomatech GE Money Bank, informačních materiálech na pobočkách a na výpisech z účtů.

Charakteristika úvěru Expres Business

Nezajištěný Expres Business

Nezajištěný úvěr Expres Business je určený pro podnikatele, kteří nemohou ručit nemovitostí, ale potřebují peníze pro start nebo rozvoj své podnikatelské činnosti. GE Money Bank jim poskytuje 40 tisíc až 1,5 milionu korun na dobu 24 – 84 měsíců. Výše splátek je po celou dobu poskytnutí úvěru stejná a klient má možnost úvěr kdykoliv splatit nebo zaplatit mimořádnou splátku.

Zajištěný Expres Business

Se zajištěným úvěrem Expres Business si firmy mohou půjčit 300 tisíc až 5 milionů korun. Úvěr může být účelový, bude vyplacen na účty dodavatelů, ale také neúčelový, tedy na běžný účet žadatele. Úvěr je nutné zajistit nemovitostí, která může být i ve vlastnictví třetí osoby. Finanční prostředky jsou poskytovány až do výše 80 % hodnoty nemovitosti. V případě žádosti klienta je možné dozajistit úvěr M-zárukou od ČMZRB.

Podmínky k získání úvěru

K získání úvěru Expres Business nemusí mít klient založený podnikatelský účet u GE Money Bank. Je však nutné předložit Živnostenský list nebo výpis z obchodního rejstříku, minimálně daňové přiznání včetně příloh s razítkem finančního úřadu nebo opisovým razítkem. Pokud nevyužívá podnikatelský účet u GE Money Bank, je nutné doložit bezdlužnost u finančního úřadu

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).