Hlavní navigace

Účastníci soutěže Era Živnostník roku dostanou od Ery účet k podnikání zdarma

[Tisková zpráva] Era, která se stala titulárním partnerem prestižní soutěže Era Živnostník roku 2011, připravila pro všechny její účastníky speciální nabídku. Tou je možnost zřídit si Era účet k podnikání s vedením účtu na jeden rok zdarma.

Vítězové krajských kol budou mít tento účet k dispozici s poplatkovými prázdninami po dobu jednoho roku, na finalistu čeká navíc ještě vklad ve výši 50 tisíc korun.

Era se dlouhodobě zaměřuje na malé a střední podnikatele, proto se rozhodla do soutěže Era Živnostník roku 2011 vstoupit. „O významu malých a středních podniků i jejich podpoře se mluví velmi často. Skutečnost, že například vyváží již přes polovinu tuzemské produkce, je ohromující. Jsme rádi, že můžeme prostřednictvím této soutěže získat další cenné informace o českých živnostnících, abychom jim dokázali nabídnout služby a produkty, které jsou dostatečně jednoduché, ale současně co nejužitečnější,“ popisuje Lenka Machovcová, manažerka segmentu SME Poštovní spořitelny.

Nově byla v rámci soutěže Era Živnostník roku 2011 zřízena cena Era Nejlepší účetní roku 2011. „Mravenčí práce účetních je v Čechách stále dosti opomíjená a nepříliš doceněná. Proto jsme se rozhodli společně s organizátory soutěže zavést tuto novou kategorii,“ vysvětluje Lenka Machovcová. Na vítěznou účetní čeká cena v podobě založení Era účtu k podnikání s vkladem ve výši 10 tisíc korun a s poplatkovými prázdninami na jeden rok.

Přihlášky do soutěže lze podávat do 15. července. Více informací a přihlašovací formulář naleznete na www.zivnostni­kroku.cz.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).