Hlavní navigace

Společnost CENTRAL GROUP otevřela nový ukázkový byt v Zahradním Městě

Od 7. ledna mohou klienti navštívit nově otevřený ukázkový byt v Praze 10 - Zahradním Městě v lokalitě Nové Zahradní Město. Zájemci si zde mohou prohlédnout nově dokončený mezonetový byt s dispozicí 4+kk, který nyní slouží také jako jedno z obchodních míst společnosti. Zde je možné získat veškeré požadované informace a obchodní materiály. V rámci otevírací doby (pondělí – neděle, od 13 do 18 hod.) je možné si také nezávazně prohlédnout nabízené byty v této lokalitě.

CENTRAL GROUP nabízí mnoho zděných bytů a ateliérů nyní již v jedenácti lokalitách v Praze. Lokalita Nové Zahradní Město se zhruba 1200 byty je jedním z největších bytových projektů v České republice po roce 1989. První etapa výstavby je již dokončena. Lokalita se nachází v ulici Práčská přímo vedle nákupního a zábavního centra Park Hostivař s multikinem a mnoha dalšími službami. V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost a je zde plánována stanice metra. Přímo v komplexu bytových domů bude 24 hodin fungovat recepce a pult centralizované ochrany.

Ceny bytů se zde pohybují od 29.900 Kč /m² vnitřní podlahové plochy včetně luxusního provedení. To obsahuje např. luxusní koupelny, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi a bezpečnostní vstupní dveře a další položky. Každý byt je napojen na velmi vyspělé datové rozvody pro možnost vysokorychlostního internetu, satelitní televize a zřízení videotelefonu. Dispozice bytů jsou 1+kk až 5+kk.

Společnost nabízí svým klientům nejširší možnosti financování nových nemovitostí na našem trhu, říká Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP. Při koupi bytu, rodinného domu nebo parcely nyní stačí pouze 5% z ceny a zbylou část lze doplatit až do 12 měsíců po předání dokončené stavby z vlastních zdrojů anebo z úvěru. Klienti s vysokou bonitou mají možnost financovat celou cenu nové nemovitosti z úvěru. Také je možné využít úvěrový program 5% + SPLÁTKY. V rámci tohoto programu stačí klientovi k pořízení nového bytu nebo rodinného domu s pozemkem jen 5% ceny z vlastních zdrojů a na zbývající část čerpat zvýhodněný hypoteční úvěr. CENTRAL GROUP poskytuje všem zájemcům finanční poradenství a vyřízení hypotečního úvěru zdarma.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).