Hlavní navigace

SkyEurope startují projekt hrajemefer.cz

Praha, 16. dubna 2007 - SkyEurope Airlines, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, startují projekt hrajemefer.cz. Na nově zřízených internetových stránkách může kdokoli v několika krocích zjistit, jakou strukturu má konečná cena letenky SkyEurope. Společnost tak pokračuje v sérii aktivit, kterými chce otevřeně komunikovat ceny letenek.

Doba čtení: 1 minuta

Cílem projektu hrajemefer.cz je ukázat, že SkyEurope Airlines neklamou zákazníky. Internetové stránky hrejemefer.cz vznikly jako reakce na kritiku Sdružení obrany spotřebitelů, které vytýká mimo jiné i leteckým dopravcům, že ve svých nabídkách neuvádějí plnou cenu letenky včetně poplatků. SkyEurope začaly komunikovat cenu letenky a poplatků ve své nové reklamní kampani zahájené v březnu. Projekt hrajemefer.cz je dalším doplněním aktivit, kterými chtějí SkyEurope ukázat, že jsou férovou a důvěryhodnou leteckou společností.

Uvedení projektu dokazuje, že jsme lídrem co se týká cen letenek na českém trhu, a že jsme otevření ke každému našemu zákazníkovi, řekl Karim Makhlouf, obchodní ředitel SkyEurope Airlines. Vedle nejnižší ceny dávají SkyEurope svým cestujícím moderní inovativní produkt a služby. Hlavní částí internetových stránek je tzv. kalkulačka pod odkazem „Kolik mě to bude stát“. Zde si cestující doplní destinaci, kam z Prahy poletí, a požadovanou cenu letenky. Po potvrzení údajů se na monitoru objeví tabulka s vyčerpávajícími informacemi o struktuře ceny letenky – tedy o poplatcích, které jsou k letence připočítány.

SkyEurope zároveň vyzývají ostatní letecké společnosti, aby se k projektu Hrajemefer.cz připojily.

Projekt Hrajemefer.cz byl odstartován v Česku, ale již se připravují kroky k jeho spuštění v dalších zemích, kde SkyEurope působí jako domácí letecký dopravce.