Hlavní navigace

RSTS opět zabodovala v Ceně veřejnosti soutěže Zlatá koruna

[Tisková zpráva] Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) se v Ceně veřejnosti letošního ročníku soutěže Zlatá koruna umístila se svým produktem Nízká hyposplátka na třetím místě. Stala se tak jedinou stavební spořitelnou, která se umístila v první desítce.

Nízká hyposplátka je vlajkový produkt RSTS s nejnižší měsíční splátkou pro klienty. Mezi její největší výhody patří garance neměnné výše úrokové sazby 3,5 % p.a. ve fázi úvěru ze stavebního spoření a možnost mimořádné splátky bez jakýchkoliv sankčních poplatků. Klienti ji často využívají k financování větších rekonstrukcí nebo k pořízení vlastního bydlení. V soutěži Zlatá koruna slavila Nízká hyposplátka úspěch už několikrát.

Soutěž Zlatá koruna oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu. Od jejího začátku v roce 2003 se jí zúčastňují všechny významné banky, pojišťovny, leasingové, investiční a další finanční společnosti.

Letošní devátý ročník soutěže Zlatá koruna lámal rekordy – v Ceně veřejnosti rozhodovalo o nejoblíbenějších finančních produktech celkem 144 101 hlasu­jících. Ti hlasovali celkem pro 717 produktů.

„Úspěch v soutěži Zlatá koruna nás velice těší, zvlášť v tak velké konkurenci, jaká byla v tomto roce,“ komentuje výsledky soutěže Ing. Ondřej Kvasňovský, ředitel odboru marketingu a PR Raiffeisen stavební spořitelny, a doplňuje: „V RSTS dlouhodobě klademe důraz na kvalitu naší produktové nabídky, kterou pravidelně aktualizujeme podle potřeb našich klientů. Skvělé umístění Nízké hyposplátky je pro nás důkazem, že úvěry ze stavebního spoření jsou díky svým výhodám mezi lidmi stále oblíbené a lidé si jejich prostřednictvím plní sny o lepším bydlení.“

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).