Hlavní navigace

Novým Generálním ředitelem CCS České společnosti pro platební karty a.s. jmenován pan Ivan Remšík

CCS Česká společnost pro platební karty a.s. oznamuje jmenování Ivana Remšíka na pozici generálního ředitele s účinností od středy 21. března 2007.

William Kendal Greenway, Předseda představenstva CCS a Starší Vice President společnosti FleetCor, vlastníka CCS, říká:„Pan Remšík je zkušený manažer s bohatými zkušenostmi z oblasti finančních služeb v prostředí mezinárodních společností. Jeho profesní praxe dobře koresponduje s nepřetržitým úsilím FleetCoru globálně rozvíjet a rozšiřovat naše produkty a služby.“

„CCS je obdivuhodná firma a nyní, jako součást rodiny FleetCor, nabídne svým zákazníkům a obchodním partnerům ještě více moderních produktů a služeb. Vážím si možnosti pro CCS pracovat,“ doplnil Ivan Remšík.

Ivan Remšík promoval na Vysoké škole ekonomické v Praze v roce 1980 a svou profesionální kariéru započal v Živnostenské bance v Praze. Ve 32 letech se stal náměstkem Generálního ředitele Živnostenské banky a členem představenstva, kde řídil restrukturalizaci bankovních informačních technologií a oblasti finančního řízení. Vedl vývoj nových bankovních produktů a služeb a jejich uvedení na trh, a to v oblastech privátního bankovnictví, vydávání a akceptace karet a elektronického bankovnictví. Od roku 1996 pracoval ve Velké Británii v centrále společnosti Visa International v Londýně jako Starší Vice President a Regionální ředitel. Pod jeho vedením Visa úspěšně rozšířila svou působnost na nové trhy ve 35 zemích ve střední a východní Evropě, Asii a severní Africe.

Pan Greenway, dosud úřadující generální ředitel CCS, se vrací na svou původní pozici v mateřské společnosti FleetCor v Atlantě.