Hlavní navigace

Pojišťovna Aviva má nového generálního ředitele

Novým generálním ředitelem společnosti Aviva životní pojišťovna, a.s. se od 1. února 2006 stal Pavel Matoušek (43 let). Absolvent Wilfrid Laurier University ve Waterloo v Ontariu započal svou kariéru v severoamerických pojišťovnách. Zkušenosti v oboru finančních služeb sbírá již 20 let. Působil celkem v pěti zemích a ve čtyřech pojišťovnách na třech kontinentech.

Před příchodem do České republiky pracoval na vedoucích pozicích 3 roky v pojišťovně v korejském Soulu. Od roku 2001 působí na českém trhu, kde nejprve řídil vstup ING na český trh retailového bankovnictví a své působení v ING uzavřel na pozici General Manager Retail pro ČR a SR.

Novému generálnímu řediteli imponuje pojišťovna Aviva především svou dynamičností a otevřeností k implementaci kvalitních procesů k podpoře vlastního růstu. Pavel Matoušek je přesvědčen, že v tomto otevřeném prostředí bude schopen úspěšně zúročit své dlouholeté mezinárodní zkušenosti a dovést Aviva na jednu z předních pozic na trhu.