Hlavní navigace

Ojedinělá nabídka leasingu strojů od CAC LEASING pokračuje na Autotecu

Praha, 29. května 2006. Do poloviny června platí ojedinělé nabídky CAC LEASING, které jsou součástí speciálních akcí pro klienty k 15. výročí založení společnosti. Pořízení nového stroje zlevní výběr ze čtyř variant zvýhodnění. Konečnou kalkulaci ovlivní ve prospěch klienta například odpuštění paušálního poplatku nebo odklad leasingových splátek až o 3 měsíce.

Do poloviny června letošního roku přinese pořízení nového stroje u CAC LEASING úspory. „V případě leasingu strojů nabízíme klientům výběr ze čtyř variant, které zvýhodní podmínky financování a je jen na klientovi, aby si vybral tu nejefektivnější variantu,“ říká k výhodné nabídce leasingu strojů Friedrich Trumminger, ředitel divize movitostí a nemovitostí CAC LEASING.

Pro některé klienty je s ohledem na jejich finanční plánování lákavé využít možnosti až nulové zálohy, jiní dají přednost odpuštění paušálního poplatku za uzavření smlouvy nebo odkladu splátek až o 3 měsíce. Čtvrtou možností je zvýšení zůstatkové hodnoty na konci leasingu na 10 %, díky čemuž se sníží pravidelné měsíční leasingové splátky. Nabídku výhod lze využít při financování například stavebních strojů a manipulační techniky, obráběcích a výrobních strojů, výpočetní a kopírovací techniky nebo třeba servisního vybavení, apod.