Hlavní navigace

Nejvyšších výnosů ze spořících účtů můžete dosáhnout u Moravského Peněžního Ústavu

Klienti, kteří si u Moravského Peněžního Ústavu založí termínovaný vkladový účet s výpovědní lhůtou, mohou dle srovnání spořících účtů na serveru Měšec.cz dosáhnout nejvýhodnějších podmínek úročení, a to nejen v konkurenci bank, které tradičně nabízejí o něco nižší vkladové úroky, ale též mezi spořitelními družstvy.

Každý zájemce si může výhodnost nabídky Moravského Peněžního Ústavu ověřit pomocí žebříčku uveřejněném na nezávislém internetovém serveru Měšec.cz: /sporeni/sporici-ucty/zebricky/srov­nani-urokovych-sazeb-ze- sporicich-uctu/

Po zadání dvou parametrů – uvažovaný průměrný zůstatek a požadovaná výpovědní lhůta ve dnech – vyhodnotí žebříček, s kterým spořícím účtem vydělá klient nejvíce. Moravský Peněžní Ústav nabízí vkladový účet s termínovanou výpovědní lhůtou pro vklady od 100.000 korun a úročení až do výše 4,9 %. Při vkladech nad milion korun lze však dosáhnout ještě výhodnějších individuálně sjednaných podmínek. V porovnání s konkurenčními spořícími účty dosahují úroky, které mohou klienti vzhledem k vložené částce a výpovědní lhůtě získat u Moravského Peněžního Ústavu, nejvyšších hodnot.

Moravský Peněžní Ústav – spořitelní družstvo byl založen v roce 1996 ve Zlíně, na českém finančním trhu působí již 11 let. Počet klientů a výše vkladů se stabilně každoročně zvyšuje. V současné době obhospodařuje více než 3000 klientů a přes miliardu depozit. V letošním roce rozšířil svoji působnost do Prahy, kde byla v květnu otevřena nová pobočka na Senovážné náměstí. Zisk Moravského Peněžního Ústavu dosáhl za loňský rok hodnoty 11,63 milionů korun. Dominantní část zisku byla použita na posílení kapitálu Moravského Peněžního Ústavu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).