Hlavní navigace

Letuška nyní nabízí také letenky nízkonákladových dopravců

Společnost ASIANA Global Travel Service představila novou verzi systému LETUSKA.CZ, která poprvé v ČR přináší možnost on-line rezervace letenek nízkonákladových dopravců v českém jazyce.

Nová verze systému LETUSKA.CZ využívá technologické řešení umožňující on-line rezervaci letenek více než 60ti nízkonákladových dopravců, které nejsou nabízeny prostřednictvím globálních distribučním systémů (např. easyJet, Ryanair a další). Díky tomu mají nyní zákazníci portálu www.letuska.cz při nákupu letenky možnost volit z nabídky více než 800 dopravců. Po vyplnění položek vstupního formuláře (místo odletu, cíl cesty, termíny odletu a návratu atd.) se klientovi zobrazí seznamy tarifů jak klasických, tak nízkonákladových leteckých společností. Cestující tak má možnost porovnat všechny možné varianty na jedné obrazovce a zvolit si nabídku, která nejvíce odpovídá jeho požadavkům. Důležitým faktem je také skutečnost, že zákazníkovi jsou nabídnuty pouze dostupné lety (ve kterých jsou volná místa). Všechny kroky spojené s vyhledáním, rezervací a platbou probíhají přímo na stránkách www.letuska.cz. Po zaplacení dostává klient letenku v elektronické podobě přímo na svoji e-mailovou adresu, v případě rezervace letenky klasického dopravce může volit mezi elektronickou a papírovou formou.

Společnost ASIANA Global Travel Service byla založena v roce 1993 a v současnosti je největší cestovní agenturou s akreditací IATA (Mezinárodní asociace leteckých dopravců) v ČR. ASIANA je členem mezinárodní sítě LCCI (Lufthansa City Center International), ASTA (American Society of Travel Agents) a řady dalších oborových organizací. Je držitelem prestižních ocenění: „Nejproduktivnější rezervační terminál Amadeus v ČR“ (Amadeus Marketing CSA), „Nejlepší IATA agentura v ČR“ (TTG), „International Star Quality Award“ (BID) a „Internet Effectiveness Awards“ (Economia OnLine). ASIANA patří mezi 50 nejrychleji se rozvíjejících technologických společností ve střední Evropě (dle žebříčků „Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe“). Je majitelem projektu LETUSKA.CZ – systému určeného pro on-line vyhledání, rezervace a prodej letenek. LETUSKA.CZ je komplexní systém, který obsahuje řešení šitá na míru pro všechny subjekty, které se vyskytují na trhu s letenkami: pro koncové zákazníky (cestující), cestovní kanceláře a agentury, firmy a instituce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).