Hlavní navigace

Již přes 10 tisíc zájemců se poradilo s ČSOB Klíčovým plánem

O novou službu ČSOB Klíčový plán je velký zájem. V prvních šesti dnech po jeho nastartování Klíčoví rádci na pobočkách vypracovali v průměru téměř 1800 finančních plánů denně. Celkově tak o službu ČSOB Klíčový plán projevilo během šesti dnů zájem více než 10 500 občanů. Dva z nich mají kromě návodu, jak lépe zhodnotit své peníze, díky doprovodné hře také jistou výhru 100 tisíc korun.

Doba čtení: 1 minuta

ČSOB Klíčový plán je unikátní službou, která nabízí od začátku října každému občanovi ČR šanci zjistit zdarma a během dvaceti minut na každé pobočce ČSOB, jaké jsou možnosti jeho finančních prostředků a jak nejlépe maximalizovat efekt ze všech dostupných daňových úlev a státních podpor. Na nějaké zásadnější hodnocení je pochopitelně ještě brzy, ale vidíme, že lidé mají o tuto službu opravdu zájem a to je pro nás povzbuzující, uvedl tiskový mluvčí ČSOB Milan Tománek. Zajímavým způsobem se vyvíjí také prodeje jednotlivých produktů, přesná čísla však v této fázi nechceme říkat už proto, že jde o komplexní přístup k plánování financí, dodal Milan Tománek.

Hlavní myšlenkou Klíčového plánu je pomoci lidem k lepší organizaci financí zejména na poli úspor a investic. Je založen na zmapování finanční situace klienta, stanovení jeho cílů a na nastavení správné kombinace jednotlivých finančních nástrojů. ČSOB Klíčový plán tak slouží k rychlejšímu a snazšímu dosažení snů a přání, vytvoření bezpečné finanční rezervy pro nepředvídatelné situace a také k zabezpečení dostatečných příjmů v důchodovém věku. Produkt je určen jak klientům ČSOB, tak i ostatním zájemcům. Pro vypracování plánu nejsou stanoveny omezující podmínky. Banka do plánu zapracuje i produkty, které klient už užívá a to bez ohledu, zda jde o její či cizí služby.