Hlavní navigace

ING Wholesale Banking posílila tým relationship manažerů

Praha, 14. července 2008 – Tým relationship manažerů v ING Wholesale Banking nově posílil během května a června letošního roku o Roberta Chudobu (39), Lucii Královou (30) a Jiřího Chojnu (28). Robert Chudoba bude zodpovědný za korporátní klienty spadající do sektoru energetiky a chemického průmyslu, Lucie Králová za udržování a rozvoj portfolia stávajících a nových klientů v českém regionu a Jiří Chojna se bude věnovat klientům pobočky v ostravském regionu.

Robert Chudoba má téměř patnáctileté zkušenosti z oblasti bankovnictví. Svou kariéru zahájil v letech 1994 až 1996 v Živnostenské bance, a.s. jako relationship manažer. V prosinci roku 1996 přešel do Credit Lyonnais Bank Praha, a.s. na pozici ředitele zákaznického oddělení a vedoucího účetního oddělení. Od října roku 1998 do května roku 2008 se jeho pracovní kariéra utvářela v Citigroup, a.s. v Praze. Během této doby působil také v pobočce v Tokiu a Dublinu. Do ING Bank N.V. nastoupil v červnu roku 2008 na pozici senior relationship manažera pro průmyslová odvětví energetiky a chemický průmysl.

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, Národohospodářskou fakultu, obor ekonomický. Robert Chudoba plynně hovoří anglicky a německy, částečně se dorozumí japonsky.

Lucie Králová má zkušenosti z oblasti marketingu a finančnictví. Od října roku 2000 pracovala v Kraft Foods CR s.r.o., Praha, v marketingovém oddělení. Od července 2002 byla zaměstnána u Citibank, a.s., Praha na pozici senior relationship manažerky pro zahraniční společnosti. Pro ING Bank N.V. začala pracovat od června 2008 na pozici relationship manažera pro region Čechy.

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, Podnikohospodářskou fakultu, obor podniková ekonomika a management, vedlejší specializace zahraniční obchod. Lucie Králová hovoří anglicky a německy, mezi její záliby patří golf, squash, lyžování, cyklistika, moderní tanec a divadlo.

Jiří Chojna započal svou pracovní dráhu v IPB, a.s., Karviná v roce 1996. V letech 1997 až 2004 byl zaměstnancem ve firmách s různorodým zaměřením (PSM, s.r.o., Olomouc, Stavebniny Petrovice aj.). V letech 2006 až 2008 působil u Citibank, a.s., Praha jako relationship manažer a Business Developer.V letech 2005 a 2006 se zúčastnil jednoletého management trainingu ve společnosti ING. Od května roku 2008 je zaměstnancem ostravského zastoupení ING Bank N.V. na pozici relationship manažera.

Vystudoval Slezskou univerzitu v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, obor ekonomika a management. Jiří Chojna hovoří anglicky a německy, mezi jeho záliby patří sport, cestování, příroda, jazyky a četba.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).