Hlavní navigace

FG Forrest spustil s Novým rokem nový web buřinky

Od 1. ledna 2004 se změnil vzhled i obsah internetové prezentace Stavební spořitelny České spořitelny. Nová webová prezentace nyní plně koresponduje s designem mateřské České spořitelny. Na redesignu internetových stránek se podílela společnost FG Forrest, která vyhrála výběrové řízení v dubnu 2003.

Korporátní prezentace www.burinka.cz změnila nejen design, ale zejména obsah stránek. Kromě klasického přehledu produktů a služeb stavební spořitelny obsahuje nová prezentace i podrobnější informace o problematice bydlení, nabídce úvěrů a o výhodách stavebního spoření. Jako malé zpestření mají návštěvníci možnost otestovat si své znalosti prostřednictvím tzv. Buřinčiny maturity. Novou tvář mají i dynamické aplikace, které umožňují návštěvníkovi on-line spočítat výhody stavebního spoření, uzavřít smlouvu o stavebním spoření nebo vyřídit úvěr.

Základem technologického zpracování www prezentace je Content Processing System (CPS), který odděluje definici vzhledu a obsahu webu. Toto řešení usnadňuje správu i další vývoj internetových stránek a urychluje vývoj statických částí prezentace. Dalšími výhodami CPS je automatická generace navigační prvků (strom stránek nebo cesta k dokumentu) v kterékoli pozici uživatele na webu a strukturovaná podoba zdrojových dat připravená k nasazení CMS.

FG Forrest pracuje pro stavební spořitelnu od dubna loňského roku. Zajišťuje pro buřinku služby od designu, přes realizaci e-business aplikací až po správu na serverech a provoz webu a aplikací.

FG Forrest, a. s. – Internetová agentura pro e-business, web design a online marketing. Od roku 1996 realizuje komplexní kreativní řešení v oblasti elektronických médií. Svým klientům přináší měřitelný marketingový přínos s využitím vyspělých informačních technologií.

Mezi klienty FG Forrest patří např. Kancelář prezidenta republiky, pojišťovna Kooperativa, Komerční banka, McDonald´s, Západočeská energetika.

Stavební spořitelna České spořitelny, dceřiná společnost České spořitelny, je již od začátku svého obchodního působení v roce 1994 významným subjektem na trhu stavebního spoření a své služby zajišťuje prostřednictvím rozsáhlé sítě poboček České spořitelny a vlastních poradenských kanceláří po celé České republice. V oblasti stavebních spořitelen zaujímá prioritní postavení při zavádění nejmodernějších informačních technologií do praxe. Stále využívanější cestou poskytování služeb je internetová adresa www.burinka.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).