Hlavní navigace

EXPERT konto od Volksbank

Od října Volksbank CZ nabízí zvýhodněnou nabídku služeb pro malé a střední firmy a fyzické osoby – podnikatele ve formě balíčku s názvem EXPERT konto, a to za cenu 249 Kč měsíčně. K EXPERT kontu má klient také možnost získat za zvýhodněných podmínek balíček služeb pro správu svých osobních financí STYL konto nebo Program EXCLUSIVE.

Doba čtení: 1 minuta

Hlavním přínosem EXPERT konta je zvýhodněná cena jednotlivých služeb v rámci balíčku. Všechny služby, jež EXPERT konto zahrnuje, je možné sjednat i jednotlivě, ale v tom případě by klient zaplatil 512 Kč. S EXPERT kontem tedy ušetří 263 Kč.

EXPERT konto za 249 Kč nabízí:

• firemní běžný účet v Kč se zvýhodněným pásmovým úročením
  • firemní běžný účet v cizí měně
  • mezinárodní služební platební kartu s cestovním pojištěním (MasterCard Business nebo VISA Business)
  • mezinárodní služební platební kartu pro společníky či zaměstnance s 50% slevou (MasterCard Standard nebo VISA Classic)
  • úvěrový rámec s možností individuálních splátek
  • elektronické bankovnictví (Internetbanking nebo Homebanking)
  • termínovaný vklad nebo depozitní směnku
  • měsíční výpis z účtu poštou

Dalšími výhodami EXPERT konta jsou vyšší pásmové úročení běžného účtu v Kč a úvěrový rámec s individuálním režimem splácení.

EXPERT konto jsme do naší produktové nabídky zařadili proto, abychom posílili služby pro segment SME a podnikatelů, který je jednou z našich priorit, poznamenal Oldřich Kračmer, ředitel marketingu Volksbank CZ.

Oldřich Kračmer
ředitel marketingu