Hlavní navigace

eVýpis mohou využívat všichni klienti GE Money Bank

GE Money Bank rozšířila možnosti využívání elektronického výpisu z běžného účtu. Dosud si jím mohli nahradit standardní výpis jen klienti využívající služby Internet Banka nebo BankKlient. Nyní je eVýpis k dispozici všem klientům s běžným účtem. eVýpis nahrazuje všechny funkce papírového výpisu. Klient jej může po vytištění použít jako úředně akceptovatelný doklad o svých transakcích za určité období a díky elektronické značce jej lze na úřad poslat e-mailem.

GE Money Bank je první bankou na českém trhu, která klientům nabídla elektronický výpis (eVýpis) z účtu, který nejen nahrazuje všechny funkce papírového, ale ještě je rozšiřuje o nové, jako je například zobrazení zůstatků a pohybů na účtech klienta, řekl manažer depozitních produktů GE Money Bank Roman Přeučil.

Dosud si jej mohli zřizovat klienti s Internet Bankou či BankKlientem. Nyní si mohou eVýpis nastavit všichni naši klienti, kteří využívají běžný účet, všechny varianty Konta Genius, Genius Student i Genius Business, Spořící účet, revolvingový termínovaný vklad a hypoteční úvěr. Podnikatelské subjekty jej navíc mohou využívat také k dalším úvěrovým produktům, dodal Roman Přeučil.

Ačkoli GE Money Bank začala eVýpis nabízet začátkem září 2005, již nyní si jím papírový výpis nahradilo více než 12 tisíc klientů.

Hlavní výhody eVýpisu

• Klienti neplatí za eVýpis nic navíc.
  • Dostanou jej elektronickou formou rychleji než klasický tištěný výpis.
  • Mají s ním stálý přehled o pohybech a zůstatcích na svém účtu.
  • eVýpis je snadno a kdykoli přístupný na internetových stránkách www.eVypis.cz, přičemž přístup k eVýpisu je chráněný unikátním heslem
  • Klienti si jej mohou kdykoli vytisknout, mohou ho rovněž uložit do svého počítače například ve formátu *.pdf.
  • Protože je eVýpis podepsaný elektronickou značkou GE Money Bank, klienti jej mohou použít pro elektronickou komunikaci s úřady, které to umožňují.
  • Lze si nastavit zasílání SMS nebo e-mailu o vygenerování nového výpisu – GE Money Bank pošle klientům o vygenerování zprávu.
  • Pro klienty, kteří doposud využívali osobní předávání výpisu, představuje eVýpis navíc úsporu na poplatcích za vedení běžného účtu.

Eva Chaloupková
tisková mluvčí GE Money Bank

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).