Hlavní navigace

CZECH TOP 100 ukončilo hlasování nejobdivovanějších firem

Praha, 23. března 2007 – Sdružení CZECH TOP 100 ukončilo sběr dat v žebříčku 100 obdivovaných firem České republiky 2007 a vyhodnotilo výsledky. Vítězné nejobdivovanější firmy na čele s desítkou ALL STARS budou slavnostně vyhlášeny 29. března 2007 za přítomnosti top manažerů stovky nejobdivovanějších firem, partnerů projektu a čestných hostů.

„Letošní, devátý ročník žebříčku 100 obdivovaných firem ČR v porovnání s předchozím ročníkem přinesl některá překvapení. V první stovce obdivovaných firem se objevila více než desetina nováčků a jeden úspěšně pronikl do první desítky. Do první stovky se pak opět vrátily společnosti, které se zde na čas neobjevily,“ uvádí tajemník Sdružení CZECH TOP 100 Tomáš David. Dále dodává: „Prozradit mohu, že v první desítce se umístily firmy z devíti různých oborů, přitom dvě z potravinářství. Ke změně vítězů pak došlo ve čtyřech krajících.“

Žebříček je tvořen na základě hlasování manažerů významných společností, ekonomických a finančních analytiků, zástupců oborových sdružení, svazů a profesních asociací, oslovených Sdružením CZECH TOP 100. Podrobnosti přinese Výsledková listina 100 obdivovaných firem České republiky 2007, která bude uveřejněna 29. března 2007.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).