Hlavní navigace

ČMSS prodlužuje jedinečnou nabídku novým klientům na zhodnocení počátečního vkladu na stavební spoření 10 procenty

Nabídka Českomoravské stavební spořitelny novým klientům na zvýhodnění jejich počátečního vkladu mimořádným bonusem se setkala s velkým ohlasem veřejnosti. ČMSS proto tuto jedinečnou nabídku, vypsanou pro období duben až červen, prodlužuje o další tři měsíce.

Vklad 30 000 Kč novým klientům zhodnotíme 10 procenty

Uzavře-li zájemce, který až dosud s Liškou nikdy nespořil, v období od 1. července 2009 do 30. září 2009 smlouvu o stavebním spoření se standardními podmínkami na cílovou částku minimálně 300 000 korun a do 31. ledna 2010 vloží na tuto novou smlouvu částku 30 000 korun, zhodnotí ČMSS uvedený vklad 10 procenty.

Stavební spoření je velmi atraktivní ve fázi spoření i ve fázi úvěru. Roční efektivní úroková míra spoření dosahuje až 6,94 procenta. Účastníci stavebního spoření si navíc spořením vytvářejí i nárok na cenově velmi výhodný úvěr na bytové potřeby s neměnnou úrokovou sazbou.

Smlouvu o stavebním spoření s Liškou mohou zájemci uzavřít na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je více než 2800 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.