Hlavní navigace

Charlie Coode se stává generálním ředitelem GE Money Multiservisu, Jiří Pathy byl jmenován do funkce ředitele splátkového prodeje GE Money pro region střední a východní Evropy

Novým generálním ředitelem společnosti GE Money Multiservis se stal Charlie Coode, který dosud zastával funkci ředitele oddělení kvality GE Money v České a Slovenské republice. Nahradí tak Jiřího Pathyho, který byl povýšen do funkce ředitele splátkového prodeje GE Money pro region střední a východní Evropy, Jiří Pathy zůstává zároveň ve funkci předsedy představenstva GEMM.

Doba čtení: 2 minuty

Charlie Coode byl jmenován generálním ředitelem společnosti GE Money Multiservis. Ve své nové funkci bude Charlie Coode odpovídat za další rozvoj splátkové společnosti GE Money Multiservis a zajišťovat a posilovat rentabilitu jejího budoucího růstu.

Uplatňováním inovací v nabídce produktů a služeb chceme pokračovat v naplňování potřeb našich partnerů a zákazníků a potvrdit tak naši dlouhodobou pozici jedničky na trhu splátkového prodeje, uvedl Charlie Coode, nový generální ředitel společnosti GE Money Multiservis.

Charlie Coode začal v srpnu 2003 pracovat jako ředitel oddělení kvality GE Consumer Finance v České a Slovenské republice, v této funkci byl odpovědný za řízení programů kvality a za zavádění nástrojů standardu kvality Six sigma. Ve skupině GE začal působit již v roce 1998, kdy začal pracovat v oddělení provozu společnosti GE Consumer Products, kde později působil jako vedoucí kvality pro oblast Evropy, Středního východu, Afriky a Indie. Předtím, než nastoupil k GE, strávil Charlie Coode osm let v britské armádě jako pilot helikoptéry a operační důstojník. Během tohoto období působil v Austrálii, Belize, Kanadě, Německu, v Papui-Nové Guineji a ve Spojeném království.

Charlie Coode se narodil v roce 1968 v Singapuru. Na univerzitě v Southamptonu obhájil akademický titul BSc. Je ženatý a má tři děti. Rád plachtaří, lyžuje, mezi jeho koníčky patří i klasická hudba, víno a staré knihy.

Dosavadní ředitel GE Money Multiservisu Jiří Pathy byl povýšen do funkce ředitele splátkového prodeje GE Money pro region střední a východní Evropy. V této nové pozici se bude zabývat rozvíjením vztahů s klíčovými mezinárodními obchodními partnery, rovněž bude pracovat na vytvoření silných společností splátkového prodeje v zemích regionu střední a východní Evropy, v nichž GE Money plánuje rozšířit svoji přítomnost.

Jiří Pathy začal pracovat ve společnosti GE Money Multiservis v roce 1996, kdy nastoupil jako manažer pro klíčové partnery. V roce 1999 se stal členem představenstva společnosti GE Money Multiservis a o dva roky později předsedou představenstva. Od začátku roku 2002 byl navíc pověřen funkcí generálního ředitele společnosti GE Money Multiservis.

Jiří Pathy absolvoval v roce 1994 Vysokou školu ekonomickou, obor mezinárodní vztahy. Své znalosti si dále prohlubuje řadou školení a odborných seminářů. Ve volném čase se věnuje sportu a své rodině – je ženatý a má dvě dcery.

Eva Chaloupková
manažerka externí komunikace GE Money Multiservis