Hlavní navigace

ČBA spustila nové webové stránky

Česká bankovní asociace (ČBA) spustila do ostrého provozu zcela novou podobu webových stránek. Jejich součástí je mj. i denně aktualizovaný monitoring médií v oblasti bankovnictví, finančních služeb a makroekonomiky. Stránky jsou umístěny na doméně www.czech-ba.cz.

Jejich součástí je i obsáhlý monitoring médií

Novou podobou chceme naše stránky nejen zatraktivnit, ale také nabídnout službu, která logicky odpovídá poslání České bankovní asociace. Tedy podporovat informovanost obyvatel o dění ve finančním světě, byť s některými články nemusíme souhlasit, prohlásil náměstek výkonného ředitele ČBA Jan Matoušek. Návštěvník se tak může snadno a zdarma dostat k přehledu, který bývá jinak dostupný zpravidla jen na komerční bázi.

Na první straně, tzv. home page najde návštěvník přehled aktuálních článků z tisku a stanoviska asociace. V dalších sekcích jsou skutečnosti o ČBA, tiskové zprávy, některé mediální výstupy dotýkající se přímo práce asociace, přehled bankovní legislativy, projekty, na nichž se ČBA podílí, kontakty apod.

Web rovněž odkazuje na stránky Evropské bankovní federace – EBF a stránky www.financnivzdelavani.cz, jež vznikly z iniciativy a za řízení ČBA.

Současná podoba webu je taková, aby sloužil jak návštěvníkům z řad laiků či novinářů, tak i odborníkům a bankovnímu sektoru samotnému, uzavřel Jan Matoušek.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).