Hlavní navigace

Atraktivní bonus až 18 tisíc k termínovanému vkladu od Volksbank CZ

[Tisková zpráva] Volksbank CZ připravila pro své klienty zajímavou nabídku v podobě šes-timěsíčního a dvouletého termínovaného vkladu s atraktivním finančním bonusem. Pokud si klient nyní uloží nová depozita, může získat bonus až do výše 18 000 Kč.

„Nabídkou bonusu ke krátkodobému nebo střednědobému termínovanému vkladu se snažíme našim klientům zatraktivnit spoření,“ vysvětluje Miroslav Šváb, ředitel podpory prodeje pro Retail Volksbank CZ. „S bonusovou částkou se dostaneme na nadstandardní úrokovou sazbu a věříme, že naši klienti to ocení a nabídky využijí,“ dodává Šváb.

Nabídka jednorázových termínovaných vkladů v CZK je časově omezena do 31. prosince 2011. Cel-kový výnos po přičtení bonusu je u šestiměsíčního termínovaného vkladu až 2,53 % p.a. a u dvoule-tého termínovaného vkladu činí až 2,93 % p.a. Klient tak může získat z obou variant termínovaných vkladů bonus do výše až 18 000 Kč.

Více informací naleznete na www.volksbank.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).