Hlavní navigace

Akce MegaSoutěž aneb vyhrajte svůj úvěr

Raiffeisen stavební spořitelna pořádá pro své klienty od 1. 5. 2006 velkou tipovací MegaSoutěž s možností 3 výher (Hlavní výhra ve výši úvěru až 1 milion korun, Týdenní výhra v podobě domácího spotřebiče v hodnotě 10.000 Kč, Jistá výhra pro každého formou dárkového předmětu). Hlavní cenou je zaplacení celého úvěru Raiffeisen stavební spořitelnou.

Doba čtení: 1 minuta

MegaSoutěž bude probíhat od 1. 5. až 15. 12. 2006. Může se do ní zapojit jakákoliv fyzická osoba, která v tomto termínu uzavře úvěr ze stavebního spoření nebo překlenovací úvěr nad 300.000 Kč a vyplní odpovědi na tipovací otázky (vztahující se k obchodním aktivitám Raiffeisen stavební spořitelny). O výherci Týdenní i Hlavní výhry rozhodne nejpřesnější odpověď.

• Hlavní výhra – po skončení akce bude vybrán jeden výherce s nejpřesnější odpovědí na tipovací otázku pro hlavní výhru, kterému Raiffeisen stavební spořitelna proplatí úvěr až do výše 1.000.000 Kč.
  • Týdenní výhra – každý týden vyhraje navíc jeden klient domácí spotřebič v hodnotě do 10 tisíc Kč (pračku, ledničku nebo televizor).
  • Jistá výhra – bez ohledu na tipovací výsledek získá každý soutěžící reklamní předmět Raiffeisen stavební spořitelny.

MegaSoutěže se klient zúčastní prostřednictvím zaslaného kuponu (certifikátu), po jehož vyplnění obdrží na poradenském místě Jistou výhru a bude zařazen do soutěže. O akci bude veřejnost informována od května v denním tisku, klientském magazínu Svět bydlení i formou dalších doplňkových marketingových aktivit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).