Hlavní navigace

50 tisíc Konsolidací půjček během prvního roku!

S Konsolidací půjček – produktem, který klientům umožňuje sloučit jejich nesplacené půjčky do jediné s nižší měsíční splátkou a dalšími výhodami – přišla GE Money Bank loni v září jako první z velkých bank v České republice. Za první rok od uvedení poskytla klientům 50 tisíc Konsolidací půjček. Celková hodnota takto refinancovaných úvěrů dosáhla více než 8,2 mld. korun. Kromě spotřebitelských půjček a úvěrů od bank nebo splátkových společností GE Money Bank refinancuje také úvěry čerpané prostřednictvím kreditních a splátkových karet nebo kontokorentů.

„Největší zájem o Konsolidaci půjček je stejně jako v případě Expres půjčky před Vánocemi a také v jarním období. Jen během loňského listopadu jsme poskytli více než 6 tisíc Konsolidací půjček a letos očekáváme ze strany klientů ještě větší zájem,“ uvedla Veronika Karlišová, manažerka spotřebitelských úvěrů GE Money Bank. „Z naší zkušenosti klienti na Konsolidaci půjček oceňují především snížení svých měsíčních splátek a zpřehlednění své úvěrové situace,“ dodala Veronika Karlišová.

Za tři čtvrtletí roku 2007 klienti GE Money Bank zažádali již o 35 tisíc Konsolidací půjček a celkový objem refinancovaných úvěrů dosáhl 6 miliard korun. Průměrná refinancovaná částka v současnosti dosahuje hodnoty 174 tisíc korun.

Hlavní výhody konsolidace půjček:
•  Sloučení všech půjček do jediné, jejíž měsíční splátka je nižší, než kolik činil součet dosavadních splátek
•  Zajištění splacení úvěrů v ostatních bankách a splátkových společnostech zdarma (tuto službu žádná z českých bank zákazníkům neposkytuje)
•  Stačí pouze prokázat svou totožnost a na počkání banka navrhne možné varianty konsolidace
•  Možnost zvolit si datum splátky dle individuálních preferencí
•  Pro klienty s dostatečným příjmem je možno navýšit stávající výši úvěru

Ti, kteří vlastní byt či dům a potřebují snížit zátěž spojenou s většími finančními závazky nebo požadují hotovost navíc, mají možnost využít Konsolidaci půjček zajištěnou nemovitostí. Jejím prostřednictvím lze konsolidovat úvěry až v hodnotě 1,5 milionu korun a navíc požádat o hypotéku. GE Money Bank zkonsoliduje závazky až do 70 % tržní ceny nemovitosti, která slouží k zajištění konsolidace, v kombinaci s hypotékou se posouvá hranice na 85 % hodnoty nemovitosti. Další výhodou zajištěné konsolidace je možnost získat hotovost navíc. Podstatný rozdíl oproti nezajištěné konsolidaci půjček je také ve výši úrokové sazby. Ta je mnohem nižší než sazba klasických spotřebitelských úvěrů, protože zajištění nemovitostí poskytuje bance vyšší garanci splacení úvěru. Konsolidace půjček zajištěná nemovitostí od GE Money Bank je tak vlastně nejlevnějším spotřebitelským úvěrem na trhu. Splatnost je u zajištěné konsolidace prodloužena na 20 let (bez hypotéky) nebo 30 let (s hypotékou) a úvěr je obvykle schválen do tří pracovních dnů od předání všech podkladů bance. GE Money Bank je v současnosti jedinou finanční institucí, která Konsolidaci půjček zajištěnou nemovitostí v České republice nabízí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).