Pavel Pospíšil, IČO (15205967), sídlo Rouchovany

Základní informace

Název: Pavel Pospíšil
Sídlo: Rouchovany
IČO: 15205967

Výpis údajů pro Pavel Pospíšil z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Pavel Pospíšil

IČO: 15205967
Firma: Pavel Pospíšil
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Třebíč
Základní územní jednotka: Rouchovany
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 4. 3. 1991

Sídlo Pavel Pospíšil

Sídlo: 35, Rouchovany 67557

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro Pavel Pospíšil ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Pavel Pospíšil

IČO (identifikační číslo): 15205967
Jméno: Pavel Pospíšil
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 4. 3. 1991
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 2

Sídlo Pavel Pospíšil

Sídlo: 35, Rouchovany 67557

Živnosti Pavel Pospíšil

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 4. 3. 2014
Přerušeno od 1. 12. 2018

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 13. 10. 1992
Přerušeno od 1. 12. 2018

Statutární orgán Pavel Pospíšil

Člen statutárního orgánu: Pavel Pospíšil

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).