Miroslav Chlupáč, IČO (11089440), sídlo Semily

Základní informace

Název: Miroslav Chlupáč
Sídlo: Semily
IČO: 11089440

Výpis údajů pro Miroslav Chlupáč z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Miroslav Chlupáč

IČO: 11089440
Firma: Miroslav Chlupáč
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Semily
Základní územní jednotka: Semily
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 3. 10. 1990

Sídlo Miroslav Chlupáč

Sídlo: Brodská 484, Semily 51301

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Maloobchod v nespecializovaných prodejnách
Ubytování

Výpis údajů pro Miroslav Chlupáč ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Miroslav Chlupáč

IČO (identifikační číslo): 11089440
Jméno: Miroslav Chlupáč
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 3. 10. 1990
Celkový počet živností: 4
Aktivních živností: 2

Sídlo Miroslav Chlupáč

Sídlo: Brodská 484, Semily 51301

Živnosti Miroslav Chlupáč

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 5. 12. 2013

Živnost č. 2 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Ubytovací služby
  • Velkoobchod a maloobchod
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 1. 9. 1992

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).