Michal Belšán, IČO (02839423), sídlo Ryjice

Základní informace

Název: Michal Belšán
Sídlo: Ryjice
IČO: 02839423

Výpis údajů pro Michal Belšán z registru ekonomických subjektů

Základní údaje Michal Belšán

IČO: 02839423
Firma: Michal Belšán
Právní forma: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Okres: Ústí nad Labem
Základní územní jednotka: Ryjice
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 31. 3. 2014

Sídlo Michal Belšán

Sídlo: 64, Ryjice 40331

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Pěstování trvalých plodin
Živočišná výroba
Smíšené hospodářství
Zpracování osiva pro účely množení
Lesní hospodářství a jiné činnosti v oblasti lesnictví
Akvakultura
Pronájem a leasing ostatních výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost

Výpis údajů pro Michal Belšán ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Michal Belšán

IČO (identifikační číslo): 02839423
Jméno: Michal Belšán
Právní forma podnikání: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Vznik první živnosti: 31. 3. 2014
Celkový počet živností: 1
Aktivních živností: 1

Sídlo Michal Belšán

Sídlo: 64, Ryjice 40331

Živnosti Michal Belšán

Živnost č. 1 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Pronájem a půjčování věcí movitých
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 2. 9. 2019

Statutární orgán Michal Belšán

Člen statutárního orgánu: Michal Belšán

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).