František Vošoust, IČO (16237749), sídlo Přepychy

Základní informace

Název: František Vošoust
Sídlo: Přepychy
IČO: 16237749

Výpis údajů pro František Vošoust z registru ekonomických subjektů

Základní údaje František Vošoust

IČO: 16237749
Firma: František Vošoust
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Pardubice
Základní územní jednotka: Přepychy
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 26. 3. 1991

Sídlo František Vošoust

Sídlo: 33, Přepychy 53316

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Výpis údajů pro František Vošoust ze živnostenského rejstříku

Základní údaje František Vošoust

IČO (identifikační číslo): 16237749
Jméno: František Vošoust
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 26. 3. 1991
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 2

Sídlo František Vošoust

Sídlo: 33, Přepychy 53316

Živnosti František Vošoust

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 3. 3. 2014

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 28. 7. 1992

Statutární orgán František Vošoust

Člen statutárního orgánu: František Vošoust

Všechny údaje, které v našem rejstříku o firmách a živnostnících zobrazujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků. Kam patří obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík a Registr ekonomických subjektů provozovaný Statistickým úřadem.

Data průběžně aktualizujeme ze zdrojových rejstříků. Pokud v našem rejstříku objevíte nesprávný nebo nepřesný údaj, dejte nám prosím tuto informaci k dispozici na e-mailu info@iinfo.cz. Pokud máte výhrady ke zpracování vašich osobních údajů v našem rejstříku, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu info@iinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).